Čti více o tom,
na čem zrovna pracujeme

24. Října 2018

38 důvodů proč pracovat v Bistro Social

“Hele, co takhle napsat článek ve stylu 10 důvodů proč pracovat v Bistro Social,” ptal jsem se na pravidelné poradě se šéfy týmů před týdnem. “Jako proč ne, ale co kdyby to řekli naši lidi sami,” dostalo se mi odpovědi. Nakonec se nám jich sešlo přesně třicet osm, pro zachování maximální autentičnosti je necháváme v původním znění. Přijměte naše pozvání na komentovanou prohlídku toho nejlepšího, provede vás náš šéf Ondřej.

Zobrazit celý článek

14. Srpna 2018

Gamifikujeme s Penny

Jelikož segment supermarketů nepatří z pohledu komunikace v prostředí sociálních médií k těm nejatraktivnějším, rádi se podílíme na konceptech, které pozornost zákazníka nejen získají, ale projeví se také v reálném byznysu klienta. Přesně taková byla totiž letošní aktivační Penny hra sázející na gamifikační prvky.

Zobrazit celý článek

10. Dubna 2018

O relevanci cílové skupiny

Při navrhování komunikační strategie pro klienty v online prostředí se obvykle dříve nebo později dostáváme do fáze nastavení KPIs, tedy měřitelných výsledků naší práce.

Zobrazit celý článek

1. Března 2018

Příběh, který má koule!

S Timem a Luďkem jsme se viděli poprvé loni na podzim. Tim, hudební producent z Londýna, a Luděk, zkušený provozní známého podniku Divinis Zdeňka Pohlreicha, se rozhodli společně rozjet novou burgerárnu na Vinohradech. Od začátku jsme si vzájemně sedli a když pak po pár měsících přišli s informací, že nakonec od původního konceptu upouštějí a budou se věnovat prodeji masových koulí, zbystřili jsme. Tohle tady široko daleko nikde není a pokud se to dobře uchopí, mohla by to být pecka!

Zobrazit celý článek